NYHETER
VI SØKER NYE MEDARBEIDERE! torsdag 05.01.2017
AKH
Hille Melbye arkitekter går et travelt vårsemester i møte, med mange nye og spennende oppdrag. Derfor trenger vi flere dyktige medarbeidere som kan bidra til å styrke vårt team.
Vi er på jakt etter arkitekter som har god erfaring med detaljering og gjennomføring. Samtidig ønsker vi oss BIM-koordinator med høy kompetanse i Revit. Gode norskkunnskaper både skriftlig og muntlig er en fordel.
Hos Hille Melbye arkitekter vil du få en variert hverdag med et godt sosialt miljø. Vi er et av de større arkitektkontorene i Oslo, og arbeider med et bredt spekter av oppgaver innen bolig, næring-, helse-, flerbruksbygg mm. For tiden har vi flere større prosjekter under planlegging og gjennomføring.
Er du interessert i å jobbe hos oss, send søknad med CV og portfolio til jobb@hmark.no Spørsmål angående stillingen rettes mot Kaja Melbye tlf. 90579393
HUK BRYGGE mandag 19.06.2017
AKH
Lørdag var ordfører Marianne Borgen til stede under et arrangement for mulig ny badebrygge på Huk.
Hille Melbye har laget skisseprosjektet i samarbeid med Bygdøy Lions, og på lørdag ble prosjektet presentert. En liten brosjyre med presentasjon av prosjektet ble overrakt Ordføreren og direktør Jorunn Bjerkøen i Bymiljøetaten.  Badebryggen er lagt nennsomt inn på vernet svaberg. Hos Hille Melbye følger vi spent med på prosjektets fremgang, og håper vi kan nyte både morgen- og kveldsol fra ny brygge på Huk i en ikke for fjern fremtid …
hille melbye arkitekter as
Hausmanns gate 16
0182 Oslo
Org.nr: 929 655 478 MVA
T. +47 23327200 / F. +47 23327299