Interiør
galleri
år:
2010
Status:
Ferdigstilt
Bruttoareal:
ca. 1.500m²
Tiltakshaver:
EIENDOMSSPAR AS
Entreprenør:
BÆRUM HÅNDVERKSSENTER/ ALLIERO AS
Last ned prosjektet som PDF
Kulturetaten, Oslo
Leietager tilpasning for kulturetaten
Kulturetaten satt i lengre tid i et uoversiktlig og fragmentert lokale delt over flere etasjer. Relokalisering til en hel etasje bidrar til målet om en samlet og oversiktlig etat, klar for fremtidens utfordringer.

Vi jobbet med et lavt budsjett som medførte enkle men effektive grep. Alle medarbeidere skulle sitte i cellekontor og fellesarealer ble et viktig samlings-punkt. Fellesarealene er preget av letthet og lekenhet og en spesialtegnet resepsjonsdisk tidliggjør kulturetatens fokus på en fremtidsrettet arbeidsplass. Introduksjon av friske farger som fremhever elementer i arkitekturen står frem som motvekt til etablerte tanker om kommunale arbeidsplasser. Dette i kombinasjon med en skarp palett i kontormøbleringen gir et friskt og inspirerende arbeidsmiljø.

Vi fokuserte spesielt på å bevege oss fra et insitusjonspreg i møbleringen ved å introdusere italiensk og dansk design av høyt kvalitet på et fornuftig kostnadsnivå. Resultat ble en sterk kontrast til etatens tidligere kontor og de ansatte har opplevd økt trivsel.
Asset 2
hille melbye arkitekter as
Hausmanns gate 16
0182 Oslo
Org.nr: 929 655 478 MVA
T. +47 23327200 / F. +47 23327299