NYHETER
Hjemmekontor torsdag 19.03.2020
Camille
-i forbindelse med koronasituasjonen
Hille Melbye Arkitekter følger helsemyndighetenes råd med hensyn til Covid-19, og har blant annet tilrettelagt hjemmekontor for alle våre medarbeidere. Vi vil opprettholde tilnærmet normal drift, og arbeider for at leveranser og tjenester skal gå som før.

Med digitale løsninger for møter og kommunikasjon vil vi gjøre alt for å levere like gode produkter som normalt. Vi har ressurser nok i Hille Melbye til å kunne ivareta normal drift, selv ved sykdomstilfeller, og kan forsikre dere om at vi vil fortsette å levere i det omfanget som er forventet.

Vi står alle overfor en ekstremt uoversiktlig situasjon som kan endre seg raskt, der vi gjør vårt for å bidra til at prosjekter og pågående prosesser ikke stopper opp. Vi tar med dette vår del av samfunnsdugnaden for å holde hjulene i gang så godt som mulig.


- Hille Melbye arkitekter
BRICK AWARD 2020 tirsdag 31.03.2020
Camille
Vi er nominert!
TEGLEN Spikkestad Kirke- og kultursenter er én av finalistene i den prestisjetunge murverksprisen Brick Award 2020!
De nominerte er et utvalg av prosjekter fra hele verden, som viser kreativ og allsidig bruk av teglsten i moderne arkitektur.

"Brick Award is an international established award and presents outstanding brick architecture."


Vi er veldig stolte av nominasjonen, og sammen med vår samarbeidspartner Einar Dahle Arkitekter krysser vi fingrene i tiden frem mot juryeringen.


Se TEGLEN og andre nominerte prosjekter her:
Brick Awards 20
Asset 2
hille melbye arkitekter as
Hausmanns gate 16
0182 Oslo
Org.nr: 929 655 478 MVA
T. +47 23327200 / F. +47 23327299