28.06.24

GARD setter kursen for fremtiden med nye hovedkontorer

Hille Melbye Arkitekter har, sammen med Edit Landskap, prekvalifisert seg til parallelloppdraget med å utvikle GARDs nye hovedkontorer i Arendal. Nå er arbeidet i full gang.

GARD er et ledende globalt forsikringsselskap med hovedkontorer i idylliske Varmekrogen i Arendal. De utlyste oppdraget om hovedkontoret via Norske arkitekturers landsforbund etter at de så behovet for å utvide og modernisere arbeidsplassen sin.

Det var hele 39 søkere til det prestisjefylte oppdraget, og Hille Melbye ble valgt ut som ett av tre team som får konkurrere om å nå helt til topps. Hovedoppgaven i prosjektet er å utforske hvordan behovet for flere arbeidsplasser og en moderne arbeidskultur kan utvikles på stedets og lokalsamfunnets premisser, hvor flere bygg skal kobles sammen via en ny møteplass

– GARD er et spennende selskap med store ambisjoner. Vi ser på dette som en unik mulighet til å skape en fremtidsrettet arbeidsplass for dem, som balanserer lokalsamfunnets idyll og verdier med bærekraftige og moderne løsninger, sier Joachim Midjo Andersen, arkitekt hos Hille Melbye Arkitekter.