09.10.20

Ny daglig leder!

Ingvil Arntzen skal styrke den digitale satsingen og møte fremtidens utviklerbehov. – Vi skal møte fremtidens utfordringer med økt fokus på digital kompetanse og tverrfaglighet, sier Hille Melbyes nye daglig leder, Ingvil Arntzen.

 

Ingvil Arntzen som har lang fartstid fra entreprenørbransjen, tiltrådde fra 1. oktober som ny daglig leder hos Hille Melbye Arkitekter AS. Hun avløste konstituert daglig leder Alf Felberg, som har ledet kontoret den siste tiden. Arntzen er utdannet sivilingeniør innen bygg og kommer fra NCC Building Norge, der hun var leder for avdelingen Engineering & Digitalization.

– Jeg er utrolig glad og stolt over å få bli en del av dette velrennomerte arkitektkontoret. Etter 20 år i entreprenørbransjen, har jeg jobbet mye med arkitekter – men da som deres kunde. Nå har jeg muligheten til å ta med meg denne erfaringen inn i min nye rolle og bruke denne aktivt for å ytterligere styrke kompetansen hos Hille Melbye, sier Arntzen.

 

Kravene til digitalisering øker

Arntzen er ikke i tvil om at konkurransen om oppdragene bare vil bli tøffere for arkitektkontorer i årene som kommer.

– Nøkkelen for å kunne levere det byggherrer og entreprenører vil være på jakt etter i fremtiden, er å tilby svært god kvalitet på arkitektur, prosess, samarbeid, tverrfaglighet og ikke minst høy digital kompetanse. Sistnevnte vil være viktig for å kunne utnytte ny teknikk og programvare. Hille Melbye innehar kompetanse på alle disse områdene, og vi for eksempel akkurat fått verdens første sertifiserte arkitekter på Spacemaker. Jeg gleder meg til å utvikle dette videre med alle ansatte, sier Arntzen.

 

– En leder for fremtiden

Styreleder Eli Sætersmoen i Hille Melbye Arkitekter mener Arntzen er rett person til å gjøre arkitektkontoret enda mer attraktivt for oppdragsgivere.

– Jeg er meget glad for at vi har rekruttert Ingvil Arntzen som leder av Hille Melbye Arkitekter. Hun er en leder for fremtiden med sine gode lederegenskaper, erfaring fra en sterkt konkurransepreget bransje og kunnskap om digital transformasjon. Jeg ser frem til samarbeidet med henne, sier styrelederen.

 

Les mer om vår nye leder i Estate Media her.Relevante artikler

Nye Jordal Amfi er offisielt åpnet

Lørdag 10. oktober kom endelig dagen hockey-klanen fra Vålerenga har ventet på siden bystyret vedtok å bygge ny ishall i 2016: Nye Jordal Amfi har offisielt åpnet.

Først i verden med SPACEMAKER-sertifisering!

To av våre fremoverlente arkitekter, Mikkel Haavaldsen og Bjarni Arnason, har nylig fullført sertifiseringsprogrammet til Spacemaker AI, og ble med det de to første arkitektene i verden med fullverdig Spacemaker-sertifisering.